Henkilöstö

Meillä ei ole kukaan pitämässä kädestäsi kiinni tai kyttäämässä mitä teet. Vapaus kulkee käsi kädessä vastuun kanssa, mutta et ole yksin. Apua ja tukea saat pyytämällä. Taivutamme haasteesi ratkaisuiksi. Vaikka intohimomme tekniikkaan ja talouteen on vakavaa, osaamme hymyillä.
Yhdessä olemme enemmän.

Tarja Oinonen-Rouvali

Talous- ja liikkeenjohdon konsultointi. Taloushallinnon kokemusta yli 25 vuotta.Hallitustyöskentelyä yli 10 vuotta. Kokemusta monipuolisesti ja laaja-alaisesti, etenkin business- ja investointilaskelmista, pääomarakenteen suunnittelusta ja rahoituksesta sekä verotuksesta. Talouspalvelukeskustakin olen ollut perustamassa kahdesti. Erilaajuusissa yritysjärjestelyissä mukana parikymmentä kertaa. Yhtiöiden lopettaminen, sulauttaminen tai yritysostopalvelut saat ammattitaidolla ja tehokkaasti. Myös kauppakirjojen arvonmääritysten palvelut kuuluvat valikoimaan. Verkostoni ovat laajat, ja saan asioita tapahtumaan. Muinoinen työskentely verohallinnossa ei varmaankaan ole myöskään haitaksi. Katso ansioluettelo tarkemmin:

Ari-Pekka Rouvali

Kokenut ammattilainen. Rakentanut ja remontoinut koko ikänsä. Sähkö- ja vesi erityisalana. Ratkaisee niin vanhan hirsirakennuksen ehostamisen kuin koko asuinrakennuksen päivityksen. Vaativin asiakas, se pahin painajainenkin tulee toteutetuksi. Saanut paljon kehuja. Ja ne lattialistatkaan eivät jää hoitamatta.

Joni-Pekka Rouvali

Nauttii työskentelystä teknologian ja liiketoiminnan rajapinassa. Toiminut IT hallinnon konsultoinnissa ja prosessien parissa jo useamman vuoden verran. Kokemusta mm. IT toimintamallin kehittämisestä, IT salkunhallinnasta, kustannustenhallinnasta, projektinhallinnasta ja johdon raportoinnista. Teknisesti osaamista portfoliohallintatyökalun järjestelmäomistajan roolista sekä vahva tausta Microsoftin työkalujen hyödyntämisestä. Katso ansioluetteloni tarkemmin:

Julias Rouvali

Innokas nuorimies, joka selvittää asian kuin asian. Erityiskiinnostus autot, moottoripyörät ja muut moottorivempailet. Osaa pitää myös vasaraa ja sahaa. Julias opiskelee konetekniikka Lappeenrannan yliopistossa.